Meer resultaten voor foto receptieboek

 
 
foto receptieboek
Receptieboek met eigen foto.
Overweeg dan een receptieboek met eigen foto. Een receptieboek met foto geeft net dat persoonlijke tintje aan het boek in vergelijking met een standaard receptieboek. Het aanbrengen van de foto in het receptieboek is heel eenvoudig zelf te doen via een insteekhoesje aan de binnenkant van de kaft.
receptieboek.eu.
Op steeds meer recepties worden fotos gemaakt van gasten, die later ingeplakt worden bij de teksten die zij in het receptieboek hebben geschreven. Vaak worden hiervoor twee of meer vakjes gereserveerd. Een ruimte voor de tekst en een ruimte voor de foto.
Receptieboek bruiloft: 12 UNIEKE orginele ideeën en inspiraties!
Receptieboek bruiloft: 12 UNIEKE ideeën! Bijna iedereen heeft een receptieboek op de bruiloft en meestal op de traditionele manier, in de vorm van een boek. Meer en meer doen koppels hun best om iets origineels te doen op hun huwelijk.
Receptieboek zelf ontwerpen met eigen teksten.
Foto Op Canvas Actie. Foto Op Dibond. Foto Op Hout. Foto Op Kurk. Foto Op Plexiglas. Foto Op Aluminium. Foto Op Forex. Iedere maand keuze uit.: Fotoboek spiraal A6 liggend nieuw. Alle overige producten. 90, 7373 beoordelingen. Een receptieboek is een belangrijk deel van de bruiloft.
Beschrijfbaar receptieboek met foto's' Nieuw! ThePerfectWedding.nl.
Hoe ziet het eruit? Het is een luxe receptieboek dat met de hand is ingebonden voorzien van een linnen fotocover. Deze foto kun je zelf naar wens uitkiezen. De bladen zijn gedrukt op speciaal, met een gewone pen beschrijfbaar, professioneel fotopapier.
foto's' receptieboeken.

Contacteer ons